Skip to main content

Mountainbiken - Visie

Hoe jammer is het dat een blessure je weerhoudt om te gaan mountainbiken of om mee te doen aan die ene wedstrijd waar je zo lang en hard voor hebt getraind?

Wist je dat klachten en daadwerkelijke blessures voorkomen kunnen worden of sneller kunnen herstellen als je regelmatig een sportmassage ondergaat?

Of je nou recreatieve sporter bent, gemiddeld fanatiek, zeer fanatiek of wedstrijdsporter, je hebt maar 1 lichaam en daar moet je het mee doen, je hele leven. Vaak wordt er wel serieus geld besteed aan een goeie kwalitatieve sportuitrusting en mooie spullen maar komt ons kostbaarste bezit, ons lichaam, op de 2e plaats.

Herken jij jezelf hierin? Maak dan een afspraak voor een 1e consult via de mail of neem telefonisch contact op.  Zie kopje 1e consult voor uitleg.

Sportmassage is een investering in je eigen lichaam.

 

Mountainbiken levert je allerlei positieve consequenties op voor je lichaam, geest en je leven. Je bent supergoed bezig! Hieronder een aantal redenen waarom mountainbiken zo gezond is:

  • Goed tegen stress en verbetert je denkvermogen
  • Kleinere kans op hart- en vaatziekten
  • Goed tegen stress en verbetert je denkvermogen
  • Slaapt beter
  • Aanmaak van serotine, daardoor meer zelfvertrouwen, betere stemming
  • Betere conditie
  • Betere ademhaling
  • Helpt bij afvallen of je gewicht onder controle houden

Fitting centers

Kijk eens bij u in de buurt voor een goede fitting center voor het juist afstellen van uw fiets en het inwinnen van juiste informatie.

Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Ten Tusscher in Enschede.

Eerste consult

Bij een eerste consult worden je gegevens genoteerd en vragen wij wat de klachten zijn, hoelang deze al bestaan enz. om er samen achter te kunnen komen waar de klacht vandaan komt, indien nodig, verwijs ik door naar de fysiotherapeut www.uniekfysiotherapie.nl

Deze intake duurt samen met de behandeling 60 minuten.

Contact

Reekers Sport- en Ontspanningsmassage
Karin Reekers
Scholekster 65
7651 GS Tubbergen

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06-12905518