Visie

Visie tekst.

Waarom een massage?

Iedereen heeft er wel eens mee te maken... Spierpijn, rugpijn, een stijve nek, zere schouders of chronische blessure. Deze klachten worden vaak veroorzaakt door lichamelijk of geestelijke inspanning, een verkeerde ( werk ) houding, stress of te intensief sporten.

Je lichaam gebruik je dagelijks, elke minuut van de dag. Wanneer je regelmatig een goede massage ondergaat zal deze tevens preventief werken en de kans om overbelasting te helpen voorkomen, terugkerende klachten verminderen en je meer helpen te ontspannen.

Heb jij al langere tijd klachten?

Maak dan snel een afspraak via de mail , WhatsApp of te bellen.
Veel klachten die hardnekkig lijken te zijn kunnen al in slechts een paar behandelingen met 60 tot 90% afnemen.

Armklachten

TENNISELLEBOOG:

Dit ontstaat door overbelasting van de spieren van de arm, die hun pees aanhechting aan de buitenste elleboogknobbel hebben, Meestal als gevolg van te vaak een bepaalde beweging maken, het gaat dan om een combinatie van een grijpbeweging van de hand en een draaibeweging met de onderarm. bijvoorbeeld werken met een schroevendraaier, doek uitwringen, handen schudden en heffen van een zwaar voorwerp.

Dit valt onder tevens onder de klacht nek en schouders.  Zie foto nek en schouderklachten.

Eerste Consult

De eerste behandeling draait met name om inzicht te krijgen in de klachten.

Er wordt een anamnese afgenomen om zo een goed inzicht te krijgen van jou klachtenpatroon om zo tot de juiste behandeling te komen en dat je jou klachtenpatroon begrijpt.

Een pijnklacht is veelal niet de oorzaak van het probleem maar het gevolg ervan, er wordt niet alleen gekeken naar de klacht waar je mee binnen komt maar ook naar jou levenswijze.

Ik neem een lichaamsinspectie af en vullen we samen een pijnformulier in, hierop worden alle pijnplekken ingevuld, die bij elke volgend consult weer worden besproken. Aan de hand daarvan wordt er samen met u een behandelplan opgezet.

Een behandeling is geen standaard, maar wordt steeds aangepast aan de actuele situatie en klachten/mogelijkheden van dat moment.

Contact

Reekers Sport- en Ontspanningsmassage
Karin Reekers
Scholekster 65
7651 GS Tubbergen

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06-12905518